Deputatul Marian Cruşoveanu susține decizia partidului privind alegerile. "La Constanța se separă și mai bine valorile politice"

1803
Deputatul Marian Cruşoveanu susține decizia partidului privind alegerile.

Articole de la același autor

Deputatul constănţean liberal, Marian Cruşoveanu, care este totodată şi secretarul general al PNL, filiala Constanţa, susţine decizia luată în Biroul Politic al PNL de a merge pe liste proprii în anul 2024.

Marian Cruşoveanu spune că pentru Constanţa acest aspect este extrem de important, mai ales că echipa PNL de la malul mării a repus pe agenda guvernamentală mai multe proiecte de investiţii majore.

„Susțin decizia Biroului Politic al PNL, adoptată la Sinaia, de a merge pe liste proprii în anul 2024. În acest fel, la Constanța se separă și mai bine valorile politice. Rămânem consecvenți cu electoratul nostru, dar mai ales cu tot ce am afirmat până acum, mai ales că zona noastră a fost mult timp administrată de niște băieți care au blocat toate investițiile majore în municipiu și județ.

În momentul de față, la nivel național, județulConstanța se situează în top 3, din perspectiva numărului şi a valorii proiectelor finanțate din fonduri europene, fonduri care sunt accesate cu precădere de primăriile conduse de primari PNL.

Echipa PNL Constanța a reușit, la nivel politic, să repună pe agenda guvernamentală realizarea de investiții în obiective majore în județul nostru, precum: port, aeroport, canale navigabile, exploatarea de gaze naturale, energie verde și turism.

Contextul actual invită la un comportament responsabil la nivel guvernamental pentru a menține stabilitatea politică, în vederea implementării reformelor pentru accesarea fondurilor din PNRR”, a transmis Marian Cruşoveanu.

Reamintim că Partidul Naţional Liberal (PNL) a decis să meargă separat de social-democraţi la toate cele patru rânduri de alegeri care vor avea loc anul viitor. Decizia a fost votată în unanimitate după ce conducerea PNL a analizat într-o şedinţă, care a avut loc la Sinaia, pe baza sondajelor de opinie realizate la nivel naţional şi a 45 de cercetări sociologice la nivel local şi judeţean, trei variante, respectiv: "Prin noi înşine"; alături de PSD într-o alianţă electorală; sau într-o largă coaliţie de dreapta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3568 secunde