Marian Crușoveanu, deputat PNL: „Farul Constanța, campioana României, merită un stadion pe măsură”

1946
Marian Crușoveanu, deputat PNL: „Farul Constanța, campioana României, merită un stadion pe măsură” - fond-marian-crusoveanu-1685534903.jpg

Articole de la același autor

Deputatul liberal Marian Crușoveanu a avut, ieri, o declarație de presă prin intermediul căreia a adus în discuție importanța sportului în viața Constanței dar, mai cu seamă, construirea unui stadion nou.

„Câștigarea campionatului, de către Gheorghe Hagi și echipa cea mai iubită din Constanța, a dat cel mai frumos argument că, atunci când există condiții, susținere, muncă și seriozitate, toate îmbrăcate în pasiune, rezultatele vin, iar Farul a adus cea mai mare bucurie, anul acesta, pentru toți iubitorii de sport. Câștigarea campionatului va fi, pentru autoritățile locale, un imbold în plus de a construi, cât mai repede, noul stadion. Proiectul există, susținerea financiară a fost aprobată, ceea ce înseamnă că avem, din nou, garanția că vom vedea meciurile echipei în inima Constanței. Puteți să vă imaginați cum va fi meciul cu cei peste 18.000 de suporteri intonând, la unison, imnul Farului. Noua arenă care urmează să fie construită la Constanța va așeza municipiul nostru, din nou, pe harta europeană, unde se vor desfășura evenimente sportive de amploare, iar acest complex sportiv ar deveni un nou loc în care se vor naște sportivi de talia lui Hagi. Personal, sunt nerăbdător să văd acest proiect realizat și cu siguranță același sentiment îl au toți cei care iubesc fotbalul. În ciuda tuturor piedicilor care au existat, buna colaborare dintre administrația locală, reprezentanții clubului, precum și cu sprijinul lui Gheorghe Hagi și al lui Gheorghe Popescu dar și al altor oameni binevoitori, la Constanța vom avea un stadion modern, realizat de Compania Națională de Investiții. Le urez mult succes campionilor, staff-ului tehnic și le țin pumnii alb-albaștrilor pentru noi victorii, în cupele europene! Fie ca titlul de anul acesta să fie motivarea pentru noi reușite în viitor pe noul stadion!”, a declarat parlamentarul constănţean.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5327 secunde