Deputatul Marian Cruşoveanu: "Le sugerez unora din PSD Constanța să dea dovadă de mai multă decență"

751
Deputatul Marian Cruşoveanu:
Odată cu startul noii sesiuni parlamentare, deputaţii şi senatorii se pregătesc să implementeze noi proiecte şi în acelaşi timp să le finalizeze pe cele care se află în curs de proiectare. Deputatul liberal constănţean Marian Cruşoveanu a afirmat că va continua să fie foarte vigilent asupra proiectelor pe care liberalii le propun şi va încerca să facă tot posibilul ca acestea să contribuie la modernizarea oraşului de la malul mării.

Pe de altă parte, Marian Cruşoveanu le-a transmis şi un scurt mesaj politicienilor PSD.

„Începe o nouă sesiune parlamentară, iar eu și colegii mei din PNL Constanța vom continua să promovăm proiectele pentru județul nostru, așa cum am făcut și până acum. În această sesiune, vom avea agenda încărcată cu teme care țin de reformele PNRR, dar și de justiție sau educație. Voi urmări îndeaproape evoluția proiectelor de interes pentru județul nostru, mai ales cele realizate prin programele naționale de investiții sau din fonduri europene, despre care am tot luat poziții, și vă voi ține la curent cu stadiul acestora.


Voi amenda, de fiecare dată, populismul colegilor de coaliție care observ că aruncă tot felul de fumigene în spațiul public, creând așteptări false. Le-aș sugera unora din PSD Constanța să dea dovadă de mai multă decență atunci când dau lecții pe rețelele de socializare. 20 de ani au avut timp să arate de ce sunt capabili. Pe ultima sută de metri au șansa să arate ministrului Transporturilor că este posibil și fără taxă pe podurile dunărene și ca CNAIR să funcționeze fără a fi afectate investițiile.

Până în momentul de față, parlamentarii PNL Constanța au prezentat toate argumentele necesare pentru eliminarea taxei pe pod. Dacă nu

le-a văzut ministrul Transporturilor până acum, i le pot arăta parlamentarii PSD, sunt publice. Sper ca PSD Constanța să dea dovadă de mai mult curaj în fața liderilor de la centru și să arate că le pasă de constănțeni”, a transmis Marian Cruşoveanu.

„Alternativa Techirghiol“, în atenția liberalilor

Unul dintre cele mai importante proiecte, susţinut cu ardoare de PNL, este „Alternativa Techirghiol”. Marian Cruşoveanu a vorbit pentru „Cuget Liber“ despre acest proiect şi a explicat de ce el este primordial.

„Vreau să vă spun despre Alternativa Techirghiol, chiar dacă ne aflăm la final de sezon. Blocaje și ore pierdute în trafic, ambuteiaje. Cam asta se întâmplă aproape în fiecare zi, începând din luna mai până la începutul lunii septembrie. Necesitatea realizării proiectului Alternativei Techirghiol, drumul expres spre sudul litoralului, este una acută, iar aceste imagini spun totul despre această problemă. Ca orice problemă, dacă nu este tratată din timp, ea nu se rezolvă de la sine, ci se acutizează. La fel ca o boală netratată la timp, poate degenera într-una de proporții. Alternativa Techirghiol este o soluție pentru toți cei care locuiesc în sudul litoralului și folosesc acest drum, în scop de serviciu sau de altă natură. De asemenea, este în sprijinul agenților economici, al transportatorilor și este o înlesnire a călătoriei pentru cei care vin să viziteze litoralul. Aceste imagini, cu oameni stând în trafic, vorbesc despre o Românie care stă pe loc, iar ceea ce am propus noi este o țară normală care se îndreaptă spre dezvoltare, spre mișcare, spre reformă”, a declarat deputatul.

Totodată Cruşoveanu spune că „Alternativa Techirghiol” nu este un moft, ci o necesitate.

„Alternativa Techirghiol nu este un moft, pentru că este un proiect susținut de PNL Constanța, ci este o nevoie reală pentru România și pentru județul nostru. Voi continua să susțin și să militez pentru acest proiect, pentru că drumurile, infrastructura rutieră sunt caracteristica de bază a unei țări moderne, europene și dezvoltate. Nu în ultimul rând, infrastructura este un sprijin real, direct și concret pentru bunăstarea oamenilor. Deschiderea de drumuri înseamnă noi oportunități”, a mai spus Cruşoveanu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.4076 secunde