Primarul Mariana Gâju face tot posibilul pentru a remedia problemele cauzate de inundație

169
Primarul Mariana Gâju face tot posibilul pentru a remedia problemele cauzate de inundație - cumpanainundatii-1662293117.jpg
Comuna Cumpăna a fost inundată la propriu din cauza precipitaţiilor abundente care au căzut în weekend. Oamenii au fost nemulţumiţi de situaţia creată, însă primarul comunei, Mariana Gâju, a ţinut să îi liniştească pe aceştia printr-un mesaj transmis pe Facebook.


„Cei care aveți proprietăți pe strada Crinului, Aleea Taberei, strada Taberei și parțial strada Berzei sunteți primii cărora le dau explicații fără a fugi de răspundere, privitor la starea drumurilor în această situație de furtuni, ploi, cu care se confruntă o țară întreagă. Răspunsul este legat de etapa de verificare a străzilor de către Inspectoratul de Stat în Construcții, așa cum prezintă constructorul în corespondența avută cu acesta. Vă voi ataşa mesajul constructorului, din urmă cu două săptămâni, când noi, administrația publică locală, solicitam urgent finalizarea lucrărilor, cel puțin la nivelul de macadam, așa cum s-a realizat pe strada Transformatorului. Lucrările vor continua, imediat ce condițiile meteo vor permite acest lucru. Mă angajez să fac tot ce-mi stă în putere să rezolv situațiile critice pentru fiecare locuitor în parte și niciodată nu voi îndrăzni, ca și creștin ortodox, să invoc vina Bunului Dumnezeu pentru tot ce ni se întâmplă rău”, a transmis Mariana Gâju.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5187 secunde