Eugen Tomac: „Marea reformă a statului în România educată începe cu sancţionarea studenţilor”

177
Eugen Tomac: „Marea reformă a statului în România educată începe cu sancţionarea studenţilor” - tomac-reforma-1693834560.jpg

Articole de la același autor

Marea reformă a statului în România educată începe cu sancţionarea studenţilor, a afirmat luni europarlamentarul Eugen Tomac.

„În ciuda legii în vigoare care le asigură o reducere de 90% la preţul biletelor de tren, studenţii sunt lipsiţi de acest drept începând de astăzi. Şi asta pentru că Guvernul nu a publicat normele metodologice aferente Legii învăţământului superior nr. 199/2023. Să fie ignoranţă, să fie incompetenţă sau amândouă!? Tinerii din România nu sunt sursa de batjocură a autorităţilor, sunt viitorul acestei ţări şi singura ei speranţă”, a scris Tomac pe Facebook.

El a solicitat în context Guvernului României să elaboreze un plan serios de reforme, nu să rămână în ignoranţa ce ne distruge zi de zi.

„Digitalizare, eliminarea inechităţilor din sistemul de pensii, sistem de sănătate care să vindece în loc să ucidă. Asta trebuie să facă Guvernul, nu să pedepsească studenţii prin propria incompetenţă!”, a transmis eurodeputatul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5805 secunde