Felicia Ovanesian intră în cursă la Primăria Constanţa şi strânge semnături pentru candidatură

3617
2
Felicia Ovanesian intră în cursă la Primăria Constanţa şi strânge semnături pentru candidatură - felicia-ovanesian-22-1711886205.jpg
Fostul city manager din Primăria Constanța, Felicia Ovanesian, intenționează să candideze la Primăria Constanța din postura de independent, motiv pentru care are nevoie de ajutorul constănțenilor.

Mai exact, cei care doresc să semneze o pot face la sediul biroului său de avocatură situat pe strada Grozeşti nr.82, din Constanţa, în zona Delfinariu, acolo unde va fi şi sediul de campanie.

„Constănțeni, am nevoie de ajutorul vostru! Pentru cei care nu au aflat încă (și sunt convinsă că sunt mulți) intenționez să candidez pentru funcția de primar al Constanței. Independent, cum altfel, că doar am văzut cu toții cât bine ne-au făcut partidele și politicienii în ultimele trei decenii și jumătate. Decenii, oameni buni, decenii, nu ani!

De ce o fac? Mulți o să vă spună că pentru ciolan sau pentru borcanul cu miere .. Mulți dintre cei care – chipurile - candidează din spirit de sacrificiu și, mascat, susținătorii lor! Cei care mă cunosc mai bine de atât, știu bine că – spre deosebire de toți ceilalți care s-au perindat prin primărie sau intenționează să facă acest lucru – am avut suficientă minte cât să fac bani cinstit, din profesia de avocat și, mulțumesc lui Dumnezeu și tuturor celor cu care m-am intersectat în profesie și de la care am avut câte ceva de învățat, nu îmi lipsește nimic.

Răspunsul meu este că o fac pentru că știu că, în acest moment, aș fi mult mai utilă constănțenilor din poziția de primar decât din aceea de avocat. Experiența căpătată în primărie, proiectele inițiate de mine, benefice comunității și îngropate de politic, faptul că la acest moment singurele lucruri cu care Chițac se poate lăuda sunt doar cele realizate de mine și echipa mea ( parcurile, locurile de joacă, plantele care împodobesc orașul, mobilierul nou, stațiile de autobuz etc etc), iar multe altele ar fi mers infinit mai bine dacă m-ar fi ascultat, îmi dau credința că pot fi de folos și că pot dovedi în scurt timp că ne putem dezvolta repede, armonios și sănătos”, a transmis Felicia Ovanesian prin intermediul unei postări făcută pe o reţea de socializare.

În acest context, ea spune că nu poate reuşi fără ajutorul celor care cred în ea şi în proiectele sale, lucru perfect valabil!

„Nu pot însă reuși fără ajutorul vostru. Și primul ajutor de care am nevoie sunt cele 3000 de semnături de susținere de care am nevoie pentru a-mi depune candidatura. Nu am în spate active de partid care să facă asta pentru mine, sunt dependentă de ajutorul vostru și doar al vostru.

Așa că .. dacă aveți un moment liber, am nevoie de o semnătură! Dacă aveți mai multe momente libere și credința că aș putea fi de folos, poate strângem împreună mai multe semnături! Și poate convingeți un prieten, un vecin, o rudă! Oricum ar fi și orice ați decide sunt aici pentru voi și oriunde aveți nevoie să fiu. Așa cum o fac de peste 28 de ani ca avocat și de vreo șapte ca unic activist civic care are tupeul nebun de a se lupta cu administrația locală și blocurile între case! Timpul e scurt rău..”, a mai spus Felicia Ovanesian.

Comentează știrea

constantin
1 aprilie

Doamne fereste!!!

Mario Garcia
3 aprilie

Ar fi o veste grozavă pentru Constanța să aibă o primarita ca Felicia. Multa bafta!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4625 secunde