Noul mobilier urban e greu de întreținut? "Doar constructorul gestionează lucrările"

4223
8
Noul mobilier urban e greu de întreținut?

Articole de la același autor

Deși mobilierul urban din municipiul Constanța a fost modernizat, cetățenii ne sesizează că nu îl pot folosi din cauza mizeriei și a prafului. Este cazul băncilor de pe strada Ștefan cel Mare, care sunt pline de praf și de găinaț, deși doar ce au fost amplasate. Potrivit reprezentanților Primăriei municipiului Constanța, amplasamentul nu a fost, încă, predat.

Cetățenii nu mai au răbdare și spun că nu pot utiliza noile bănci de pe strada Ștefan cel Mare, din cauza felului în care arată. Când se cumpără mobilier stradal, spun aceștia, ar trebui luat în considerare ce presupune întreținerea lui zilnică.

„Dacă se mătură strada, atunci de ce nu s-ar șterge și băncile? Arată deja pline de praf, cu găinaț care ar trebui îndepărtat până nu devine prea greu de curățat. Mai adăugăm și forma complexă a băncilor, cu spațiile între segmente care trebuie și ele șterse manual, unul câte unul. Chiar dacă e totul nou, începe să arate dezolant”, sesizează constănțenii.

Reprezentanții biroului de comunicare din cadrul Primăriei municipiului Constanța ne-au spus că, deocamdată, nu a fost făcută recepția lucrărilor. Pentru moment, amplasamentul se află în subordinea constructorului, iar administrația locală nu poate interveni.

„Până în momentul de față, nu a fost predat amplasamentul. Până nu va fi făcută recepția lucrărilor, noi nu avem cum să intervenim cu igienizarea. Constructorul se ocupă de acel amplasament. Vorbim de proiectul «Acces și mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului Constanța». Doar constructorul gestionează lucrările, până nu se vor termina, noi nu putem interveni”, ne-au transmis reprezentanții biroului de comunicare.

Lucrările din cadrul proiectului „Acces și mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului Constanța” au început în anul 2021. Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 4, Obiectivul specific 4.1: „Reducerea emisiilor de carbon în municipiul reședință de județ prin investiții bazate pe planurile de mobilitate urbană durabilă”. Proiectul „Acces și mobilitate pietonală în zona centrală a municipiului Constanța” are o valoare totală de 89.854.757,70 lei, toate cheltuielile fiind eligibile în proporție de 100%. Contribuția financiară a municipiului Constanța este 1.797.095,20 lei.


Comentează știrea

sol
25 martie

Este la fel în tot orașul, doar gradul de uzură diferă

flat
25 martie

e o mizerie ! Ca de altfel tot orasul

dorel
25 martie

Curatenia tine de primar!!!

cri
25 martie

Toata lumea este nemultumita de modul in care se dezvolta orasul, fie ca e vorba de aspectul general, fie ca e vorba de drumuri, transportul in comun etc

costin
25 martie

Si din pacate nu gasesti o toaleta publica decat foarte rar in oricare parc. Dar ai banci si cosuri de gunoaie, mergi cu copilul la locul de joaca si daca vrea la toaleta il duci la copacel, ca daca tot fura macar sa fie si cu cap, la cinci cosuri

razvan
25 martie

Totul pleaca de la coruptie. Asa scot porcii astia banii din bugetele primariilor cumparand panseluta la pret 10 x sau cumparand servicii la pret 15x. De 26 de ani aceeasi magarie in toate judetele tarii, bugetele primariilor sunt devalizate.

[ contract si concordanta cu bunele norme civice ]
25 martie

Ce destept a negociat contractul ? Amenda curata ! Bataie de joc ! [ pai e testare la fericirea porumbeilor ? ]

Charlotte parker
25 martie

Numele meu este Charlotte Parker. Viața mea s-a întors!!! După 2 ani de căsnicie ruptă, soțul meu m-a lăsat cu doi copii, am avut chef să pun capăt, aproape că m-am sinucis pentru că ne-a părăsit când viața noastră începea să aibă sens. Am fost dezamăgit emoțional în tot acest timp. Datorită unui vrăjitor numit Dr.Ogaga Kunta, l-am cunoscut online. Într-o zi credincioasă, în timp ce răsfoiam pe internet, am dat peste câteva mărturii despre acest vrăjitor. Unii oameni au mărturisit că și-a adus fostul iubit înapoi, alții au mărturisit că poate face o vrajă pentru a opri divorțul și, de asemenea, pentru a obține un loc de muncă bine plătit și așa mai departe. îl puteți contacta și pe adresa sa de e-mail ([email protected]). El este uimitor, am întâlnit și o mărturie specială, era despre o femeie pe nume Vera, ea a mărturisit despre cum și-a adus înapoi fostul iubit în mai puțin de 2 ani. zile, iar la sfârșitul mărturiei ei a renunțat la e-mailul lui. După ce am citit toate acestea, am decis să încerc. L-am contactat prin e-mail și i-am explicat problema mea. o săptămână mai târziu, soțul meu s-a întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și suntem și mai fericiți ca oricând. Dr ogaga Kunta ești un bărbat talentat și nu mă voi opri din a-l publica pentru că este un om minunat. Dacă aveți o problemă și sunteți în căutarea unui vrăjitor real și autentic, încercați-l oricând, el este răspunsul la problemele dvs. din nou adresa lui de e-mail este ([email protected]) el este cel mai bun vrăjitor care vă poate rezolva problemele. 1) Vrăji de dragoste 2) Vrăji de dragoste pierdută 3) Vrăji de divorț 4) Vrăji de căsătorie 5) Vraja de legare 6) Vrăji de despărțire 7) soluție finală pentru ejaculatoină rapidă [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8342 secunde