Lucrările de pe drumul care leagă Albeşti de Coroana, verificate personal de Mihai Lupu

295
Lucrările de pe drumul care leagă Albeşti de Coroana, verificate personal de Mihai Lupu - cjc-drum-1691584093.jpg

Articole de la același autor

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, s-a deplasat miercuri, 9 august, în teren, pentru a verifica stadiul lucrărilor de reabilitare și modernizare a DJ 393 Albești-Coroana.

„Suntem foarte aproape de finalizarea unui proiect important pentru locuitorii comunei Albești. Se lucrează eficient și se avansează rapid, astfel că au rămas de asfaltat doar 1,5 km de drum, din totalul de 6.7 km, cât este lungimea totală a drumului județean DJ 393 care leagă localitățile Albești-Coroana. Până la acest moment, s-au turnat 4.400 tone de asfalt și s-au utilizat aproximativ 35.000 de tone de piatră. Mă bucur să vă anunț că, în scurt timp, localnicii și toți cei care tranzitează acest sector de drum vor circula în cele mai bune condiții.

Cu fiecare zi încheiată, cu fiecare proiect realizat, ne apropiem de obiectivul comun al CJC și al Societății Drumuri Județene Constanța SA, acela de a le oferi cetățenilor județului Constanța drumuri moderne, sigure și confortabile. Cu profesionalism și perseverență, vom reuși să acoperim întreaga rețea de drumuri județene”, a declarat Mihai Lupu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4243 secunde