Maria Stavrositu spune că USL nu ține cont de recomandările Consiliului Europei

282
2
Maria Stavrositu spune că USL nu ține cont de recomandările Consiliului Europei - mariastavrositu2copy-1342794031.jpg
Deputatul PDL Maria Stavrositu spune că președintele Adunării Parlamentare a APCE, Jean Claude Mignon, a declarat că actuala majoritate politică a Uniunii Social Liberale s-a grăbit în luarea deciziilor din ultima perioadă, decizii care au schimbat total configurația politică din România.

"Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei a solicitat forțelor politice din România să asigure funcționarea instituțiilor democratice ale statului, să nu demareze acțiuni care să înrăutățească mai mult actuala stare politică, și mai ales, să inițieze un dialog serios între principalele forțe politice. Cu toate acestea, la doar câteva ore după plecarea de la București a delegației oficiale a APCE , liderii USL au decis, în spiritul filosofiei politice a loviturii de stat, și în ciuda recomandărilor APCE, să facă plângeri penale pentru delicte de opinie împotriva președintelui Traian Băsescu, a Ralucăi Turcan, a lui Mihai Răzvan Ungureanu, a Monicăi Macovei, Cristian Preda și a altor oameni politici ai Partidului Liberal Democrat", a declarat Maria Stavrositu. 

Comentează știrea

Gigi
20 iulie 2012
Mars din avion

Ia zi fa, e adevărat ca te-a gonit Blaga din aionul de Cluj? Pai ce ne facem? Am înțeles ca Titi candidează pe colegiul 10 iar tu la cratita. Viața e nedreapta.

bobo
20 iulie 2012
fac de capul lor

exact asa cum ai facut tu la alegerile locale, ai fost langa Iuda de palaz,

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4003 secunde