Preşedintele CJC, Mihai Lupu, a participat la deschiderea punctului de lucru al ISU, la Ciocârlia

134
1
Preşedintele CJC, Mihai Lupu, a participat la deschiderea punctului de lucru al ISU, la Ciocârlia - lupuciocarlia-1656949566.jpg
Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, împreună cu administratorul public al județului, Gabriel Monea, au participat, luni, la deschiderea punctului temporar de lucru pentru stingerea incendiilor și intervenție, din localitatea Ciocârlia.

„Cele 11 puncte temporare de prevenire și stingere a incendiilor, deschise de ISU Dobrogea, pe raza județului Constanța, în acest sezon estival, sunt deosebit de importante și vitale pentru asigurarea siguranței bunurilor cetățenilor. Mulțumesc conducerii ISU pentru implicarea și profesionalismul de care dau dovadă și îi asigur de toată susținerea mea” , a declarat Mihai Lupu.

Prin aceste deplasări pe teren pe care le efectuează, Mihai Lupu dă dovadă de implicare în rezolvarea problemelor din judeţul Constanţa.

Printre acestea se află drumuri neasfaltate, piste de biciclete inexistente și staţii de epurare avariateComentează știrea

cititoru
5 iulie 2022
Pericol de Incendiu

Nu spune cineva dacă ”Circo Belucci” care și-a instalat cortul pe malul lacului Techirghiol, fix în mijlocul unui teren viran plin de vegetație uscată, are aviz ISU contra incendiului?? Ne jucăm cu focul? O luăm de la capăt cu tragedia de la Colectiv?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6793 secunde