Preşedintele CJC, Mihai Lupu, prezent la Congresul Central-European al Gazelor Naturale

223
Preşedintele CJC, Mihai Lupu, prezent la Congresul Central-European al Gazelor Naturale - lupu-gaze-1696253293.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, a fost prezent la Sibiu, acolo unde a participat la Congresul Central-European al Gazelor Naturale.

Despre ce s-a discutat în cadrul întâlnirii, Mihai Lupu a povestit chiar pe pagina sa oficială de Facebook.

„Investițiile în infrastructura gazieră nu aduc doar avantaje economice, ci au și un impact semnificativ asupra vieții sociale din comunitățile noastre. Un acces facil la gaze naturale înseamnă încălzire mai ieftină pentru locuințe, energie mai accesibilă pentru întreprinderi și mai multe oportunități de dezvoltare economică pe termen lung.

Despre acest subiect și despre modul în care poate fi accelerat procesul de extindere a infrastructurii de gaze naturale în zonele rurale și mai puțin dezvoltate ale județului Constanța, am discutat în cadrul Congresului Central-European al Gazelor Naturale, organizat zilele acestea la Sibiu.

Marea Neagră reprezintă una dintre cele mai importante resurse de gaz natural din Europa, iar județul Constanța poate juca un rol cheie în valorificarea acestei resurse. Prin investiții adecvate în infrastructură, putem facilita transportul și distribuția gazelor naturale către țară, dar și către statele vecine, contribuind la diversificarea surselor de aprovizionare energetică în regiune.

Felicitări reprezentanților Transgaz pentru organizarea acestui eveniment important. Sunt convins că expertiza dumneavoastră și eforturile noastre comune vor contribui atât la consolidarea securității și solidarității energetice la nivel european, cât și la dezvoltarea sustenabilă a comunităților noastre locale”, a declarat Mihai Lupu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5102 secunde