Preşedintele CJC, Mihai Lupu, întâlnire la Constanţa cu ambasadorul Turciei

454
Preşedintele CJC, Mihai Lupu, întâlnire la Constanţa cu ambasadorul Turciei - lupu-ambasador-turc-1686746181.jpg

Articole de la același autor

Özgür Kıvanç Altanal, ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Turcia la București, împreună cu Emre Yurdakul, consulul General al Republicii Turcia la Constanţa s-au aflat în vizită oficială la Consiliul Județean Constanța.

Delegația a fost întâmpinată de președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, alături de directorul Executiv al Direcției de Dezvoltare Județeană și Coordonarea Instituțiilor de Sănătate, Sport și Învătământ, Oana Martin și de secretarul general al județului, Nesrin Geafar.

„Am avut privilegiul astăzi (n.r. miercuri) de a primi la Consiliul Județean Constanța vizita Excelenței Sale, Özgür Kıvanç Altanal, ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Turcia la București, și a domnului Emre Yurdakul, Consulul General al Republicii Turcia la Constanţa. Această întâlnire este deosebit de importantă în contextul relațiilor strânse dintre România și Turcia, și sunt convins că va aduce beneficii semnificative județului nostru. Discuția de astăzi a fost deosebit de productivă și ne-am axat în principal pe proiecte majore de investiții, care au un impact semnificativ. Avem un potențial economic, turistic, cultural și educațional remarcabil, iar colaborarea cu Turcia ne oferă oportunități valoroase pentru a-l exploata în beneficiul comunității noastre. Experiența și expertiza domniilor lor reprezintă un atu prețios pentru noi. Sunt ferm convins că prin colaborarea noastră susținută vom crea parteneriate solide și proiecte remarcabile, care vor contribui la dezvoltarea județului Constanța”, a declarat Mihai Lupu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5218 secunde