Preşedintele CJC, Mihai Lupu, vizitat de ambasadorul Portugaliei în România. "Pentru o dezvoltare sustenabilă este nevoie de dialog"

197
Preşedintele CJC, Mihai Lupu, vizitat de ambasadorul Portugaliei în România.
Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a primit astăzi vizita Teresei Macedo, ambasadorul Portugaliei în România şi a reprezentantului secţiei comerciale, Helio Campos. La întâlnire au participat, alături de preşedintele CJC, preşedintele Asociaţiei de Dezvoltare Durabilă a Judeţului Constanţa, Ana-Maria Vătămanu, primarul comunei Mihail Kogălniceanu, Ancuţa Belu, preşedintele Bursei Române de Afaceri, Valentin Preda, directorul executiv al Direcţiei de Dezvoltare Judeţeană şi Coordonarea Instituţiilor de Sănătate, Sport şi Învăţământ din cadrul CJC, Oana Aurora Martin, precum și reprezentanți ai mediului de afaceri şi ai patronatelor din industria turismului constănţean. Vizita ambasadorului Portugaliei face parte din Programul Internaţional City Diplomacy360, ce are ca obiectiv, promovarea proiectelor si oportunităţilor de dezvoltare economică, culturală, universitară, dar şi din alte sectoare reprezentative pentru Judetul Constanţa.
“Exista o sferă largă de domenii în care putem dezvolta parteneriate şi suntem foarte deschişi şi interesaţi de o colaborare pe termen lung. Judeţul Constanţa reprezintă principala poartă de intrare-ieşire din arealul sud-estic al Europei şi singurul judeţ din România care dispune de toate căile de comunicare şi de un potenţial fabulos în domeniul turismului. Suntem pe primul loc în ţară şi pe locul cinci în Europa, din punct de vedere al vestigiilor arheologice. Trebuie să conştientizăm că pentru o dezvoltare cât mai sustenabilă şi eficientă, este nevoie de dialog, între autorităţi şi lideri din diverse domenii, precum şi de o legătură stabilă pentru un schimb de experienţă şi idei cât mai eficace. Căutăm permanent noi oportunităţi de dezvoltare şi suntem extrem de deschişi atragerii de investitori străini care pot aduce plus valoare regiunilor noastre” a declarat Mihai Lupu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7255 secunde