Primăria Hârșova derulează proiectul „Centrul Comunitar Integrat”

239
Primăria Hârșova derulează proiectul „Centrul Comunitar Integrat” - harsova-proiect-1708089592.jpg
Primăria orașului Hârșova a devenit beneficiar al proiectelor finanțate prin Programul Național de Redresare și Reziliență, „Centre comunitare integrate”.

Primarul Viorel Ionescu a semnat contractul de finanțare pentru obiectivul de investiții „Centrul Comunitar Integrat Hârșova”.

„Încă un proiect, încă un contract de finanțare semnat. De această dată, implementăm proiectul „Centru Comunitar Integrat Hârșova”, finanțat de Ministerul Sănătății, prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Acesta are o valoare totală de 832.049,30 RON și trebuie implementat până la data de 01.05.2025. În cadrul proiectului vom renova Centrul pentru Persoane Abuzate și îi vom schimba destinația în Centru Comunitar Integrat, dezvoltăm infrastructura medicală prespitalicească din oraș, aducând beneficii semnificative pentru sănătatea și bunăstarea hârșovenilor, vom achiziționa mobilier specific, echipamente IT, echipamente pentru consultații și kit-uri de asistență medical, vom achiziționa și un microbuz electric, care va fi utilizat pentru a asigura transportul persoanelor în nevoie către CCI și pentru a facilita accesul acestora la servicii medicale de calitate”, a anunțat Viorel Ionescu, primarul orașului Hârșova.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2485 secunde