Administrația din Hârşova facilitează diverse consultații de sănătate gratuite pentru cetățeni

1033
Administrația din Hârşova facilitează diverse consultații de sănătate gratuite pentru cetățeni - harsova-proiect-1699361517.jpg
Proiectul „Sănătate fără frontiere prin sport și cooperare – Uniți în lupta împotriva bolilor – SPOCO, COD ROBG 139” a ajuns la final. Parteneriatul proiectului a fost constituit din: Beneficiar lider: Orașul Hârșova, județul Constanța; beneficiar 2 – Municipalitatea Shabla, Bulgaria; beneficiar 3 – Federația Româna de Oină.

„Astfel, în data de 08.11.2023 se va organiza Ziua Porţilor Deschise Pentru Mişcare, atât în Hârșova cât și în Shabla, în care populația este invitată să meargă la Spitalul orășenesc Hârșova pentru consultații și investigații simple gratuite (măsurători ale diverșilor indicatori de sănătate: tensiune, glicemie, greutate etc)”, informează reprezentanții Primăriei Orașului Hârșova.

Proiectul și-a propus să crească în mod eficient cooperarea dintre administrațiile publice locale / guvernele din zona transfrontalieră Hârșova-Shabla, în serviciile de sănătate publică axate pe acțiuni de prevenire și ameliorare. Bugetul proiectului a fost în valoare de 1.489,666,82 euro, din care 1.266.216,80 euro FEDR.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2289 secunde