Senatorul Remus Negoi din Constanţa, profesor de o zi pentru 19 studenţi

158
Senatorul Remus Negoi din Constanţa, profesor de o zi pentru 19 studenţi - negoistudenti-1655220957.jpg
Mulţi tineri din ziua de azi sunt atraşi de clasa politică şi de multe ori au ocazia de a învăţa de la cei mai experimentaţi.

Senatorul USR din Constanţa, Remus Negoi, le-a împărtăşit unor studenţi din tainele clasei politice din România, iar aceştia au fost extrem de încântaţi.


„Am continuat stagiile de practică pentru 19 studenţi. De la Universitatea Bucureşti, 12 studenți ai Facultății de Litere, secția Comunicare și Relații Publice, au desfăşurat orele de practică şi au contribuit la îmbunătățirea comunicării în cadrul cabinetului. De la SNSPA, o studentă de la secția Relații Internaționale și Studii Europene, București s-a familiarizat cu activitatea din Senat, a analizat inițiativele legislative aflate în circuit și a participat la ședințele de plen și la lucrările din comisiile parlamentare.

De la Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca, la al treilea stagiu de practică pentru Ştiinţe Politice au fost şase studenți masteranzi ai Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării. Aceştia au analizat inițiative legislative aflate în circuit, au venit cu propuneri de noi inițiative, au organizat dezbateri și au participat la o ședință de plen.

Voi susţine în continuare astfel de activităţi în cadrul cabinetului parlamentar pentru a-i ajuta pe tineri să aplice în practică noţiunile pe care le învaţă la cursuri”, a transmis Remus Negoi.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4054 secunde