Singurul proiect aflat pe ordinea de zi şedinţei extraordinare a Consiliului Judeţean Constanţa a trecut

113
Singurul proiect aflat pe ordinea de zi şedinţei extraordinare a Consiliului Judeţean Constanţa a trecut - raportdeactivitatemihailupu-1660131750.jpg
Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, i-a convocat astăzi pe consilierii judeţeni într-o şedinţă extraordinară.

Pe ordinea de zi s-a aflat un singur proiect, şi anume proiectul de hotărâre privind probarea studiului de fezabilitate revizuit și a indicatorilor tehnico-economici revizuiți aferenți investițiilor propuse în Unitatea Administrativ Teritorială-Județul Constanța în cadrul „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare a SC RAJA SA Constanța în perioada 2014-2020” și includerea în bugetul de venituri și cheltuieli a cotei de cofinanțare. Proiectul a fost adoptat, toţi consilierii judeţeni votând "pentru" trecerea sa.

Reamintim faptul că în cadrul acestui proiect se actualizează indicatorii tehnico-economici şi studiul de fezabilitate al proiectului mare de apă şi canal al celor de la RAJA. Este vorba despre contribuţia judeţului Constanţa asupra acestui proiect, proiect care a fost iniţial aprobat în 2018. Această contribuţie valora atunci undeva în jurul a 3 milioane 600 de mii de euro. Acum, după actualizare, contribuţia va fi mai mică, şi anume 3 milioane 300 de mii de euro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5544 secunde