Medicul de gardă

"Ajută homeopatele și în stările gripale?"

397

Articole de la același autor

Întrebarea ne-a fost adresată de Iulia Mirea, căreia medicul pediatru i-a recomandat, "neapărat", pentru tratarea răcelii și chiar a gripei, Oscillococcinum: "Eu tot pe medicamente mă bazez! Homeopate aș lua cel mult pentru imunitate…".

v v v

După ani de cercetări, s-a ajuns la concluzia că homeopatia vizează nu doar profilaxia și prevenirea îmbolnăvirilor, ci și tratamentul propriu-zis.

Potrivit dr. Kati Blacioti, din cadrul Ho-meomed, chiar dacă acest tip de tratament diferă de cel alopat, medicamentele homeopatice tratează eficient simptomele.

Referitor la tratamentul cu Oscillococcinum, s-a constatat că acesta duce la o vindecare rapidă și definitivă, mai ales dacă este administrat de la primele semne de boală. Însă, cu condiția ca tratamentul să fie urmat corect și numai la recomandarea medicului, cu respectarea întocmai a dozajului indicat. În acest fel, se împiedică cronicizarea afecțiunii, dar și apariția unor eventuale complicații.

Medicul precizează că Oscillococcinum este un preparat homeopatic autorizat de Agenția Națională a Medicamentului, în urma unor testări specifice și înregistrat ca medicament benefic organismului omenesc. Preparatul este recomandat în stările gripale, se administrează lingual sau sublingual și poate fi eliberat și fără prescripție medicală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Iunie 2014
Stire din Cetățenești : De ce răcim vara
Miercuri, 21 Mai 2014
Stire din Cetățenești : Balonarea. De ce se produce
Pagina a fost generata in 0.4765 secunde