Apa infuzată, de mare ajutor în eliminarea toxinelor din organism

6607
Apa infuzată, de mare ajutor în eliminarea toxinelor din organism - apa-infuzata-1684502494.jpg

Articole de la același autor

La ora actuală, apa infuzată este din ce în ce mai populară, multe femei folosind-o atât pentru hidratare, cât și pentru detoxifiere. Aceasta este apa în care au fost infuzate fructe, legume sau plante, precizează specialiștii doc.ro. Aceasta este aromată, fiind mai gustoasă decât apa simplă, însă totodată nu conține calorii, ceea ce înseamnă că nu vă sabotează dieta și eforturile pe care le depuneți pentru a slăbi. Se spune, însă, că apa infuzată are proprietăți benefice precum: fortificarea sistemului imunitar, eliminarea toxinelor din organism, îmbunătățirea dispoziției și nu numai. Specialiștii, însă, sunt de părere că apa infuzată conține prea puțini nutrienți pentru a avea toate aceste efecte benefice. Acestea fiind spuse, este totuși o băutură sănătoasă cu câteva beneficii pentru sănătate.

Deoarece apa infuzată este mai gustoasă, probabil veți consuma mai multă. Se știe deja că hidratarea este extrem de importantă în menținerea ritmului alert al metabolismului, ceea ce înseamnă că apa infuzată vă va ajuta să ardeți caloriile într-un ritm accelerat.

Mai mult decât atât, setea este adesea confundată cu foamea, ceea ce înseamnă că de multe ori aveți tendința de a ronțăi ceva atunci când vă este sete. Specialiștii sunt de părere că apa infuzată reduce apetitul. De asemenea, ca și în cazul multor alte produse de detoxifiere, unele persoane susțin că apa de detoxifiere elimină toxinele din piele și îi îmbunătățește aspectul. Cu toate acestea, există puține dovezi care să susțină aceste afirmații.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5196 secunde