De ce nu trebuie să dormim cu mobilul în cameră

451
De ce nu trebuie  să dormim  cu mobilul în cameră - denutrebdormimmobil-1394983440.jpg

Articole de la același autor

Rezultatele unui studiu efectuat recent în Marea Britanie i-a îngrijorat pe specialiști. Motivul temerii îl constituie faptul că opt din zece persoane țin telefonul mobil în apropierea patului, în timpul nopții, și aproape jumătate utilizează telefonul mobil pe post de ceas deșteptător, ceea ce are consecințe negative. 
Potrivit Mediafax.ro, îngrijorarea experților în legătură cu acest fenomen este aceea că prezența telefonului mobil în apropierea patului, pe timp de noapte, creează tulburări de somn și chiar insomnie. Pentru a avea parte de un somn cu adevărat odihnitor, telefonul mobil nu mai trebuie ținut în dormitor, dar nici televizorul sau alte dispositive electronice. 
Amețeli, dureri de cap. Însă necazurile nu se opresc aici. Specialiștii mai spun că păstrarea telefonului mobil pe noptieră ar putea provoca amețeli și dureri de cap, deși nu există deocamdată argumente convingătoare în sprijinul teoriei potrivit căreia acest lucru este cauzat de radiațiile câmpului electromagnetic. Una dintre principalele cauze care afectează somnul este, însă, fără nicio îndoială, lumina intermitentă emisă de telefoanele mobile, mai ales de pe monitorul telefoanelor inteligente, de ultimă generație.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 01 Martie 2013
Stire din Sănătate : Ce efecte are lipsa somnului
Sâmbătă, 22 Decembrie 2012
Stire din Sănătate : Cum ne vindecăm de insomnie?
Pagina a fost generata in 0.4602 secunde