Scapă de burtă fără să te înfometezi sau să mergi la sală

1290
Scapă de burtă fără să te înfometezi sau să mergi la sală - scapadeburta-1360071036.jpg
Cine nu-și dorește un abdomen plat fără pic de grăsime așa cum vedem în reclame? De cele mai multe ori, pentru a arăta astfel este nevoie de mari sacrificii și efort fizic. Iată însă că există și alte căi pe care chiar și cei mai comozi dintre oameni le pot urma pentru a ajunge să aibă talia visată.


1. Stai în poziție de drepți. Astfel, poți da impresia că ești cu cel puțin 2,5 kg mai slab/ă decât în realitate, spun specialiștii în edu-cație fizică și sport. Jessica Cassity, instructor de fitness dezvăluie două exer-ciții foarte ușoare pe care le puteți face fără ca măcar să vă dați jos din pat care însă vor avea efecte fantas-tice asupra taliei voastre:

a. Întinși pe spate sugeți încet burta. Apăsați cu mâinile pentru a fi siguri că ați expirat tot aerul din burtă. După care inspirați ușor. Repetați de 10 ori.

b. Întindeți-va ușor până atingeți cu pieptul genunchii. Reveniți în poziția inițială și răsuciți corpul spre dreapta. Repetați mișcarea, însă de data aceasta vă rotiți spre stânga. Faceți 8 repetări atât la stânga cât și la dreapta.

2. Mergeți la culcare cu o oră mai devreme. Astfel, a doua zi nu veți fi epuizați. Toți cei care își doresc să scape de grăsimea care le acoperă burta trebuie să știe un lucru foarte important: alimentația sănătoasă împreună cu un program regulat de exerciții fizice ajută să vă atingeți obiectivul însă numai dacă vă odihniți suficient.

3. Renunțați la apă minerală acidulată. Potrivit nutriționiștilor, gazele inhalate vor avea ca rezultat rapid umflarea abdomenului. Tocmai de aceea este indicat să beți apă plată, cel puțin 8 pahare pe zi pentru a fi siguri că sunteți hidratați.

4. Creșteți consumul de cereale și proteine. Carbohidrații din cereale nu sunt doar sănătoși însă vă ajută și să aveți un abdomen de invidiat.

5. Consumați pepene roșu la desert. Pepenele roșu este bogat în arginină, un aminoacid care ajută la pierderea greutății.

6. Adăugați oțetul în dieta voastră. Principala substanță care oferă oțetului gustul puternic și mirosul deosebit este și cea care luptă cu succes împotriva acumu-lării de grăsime.

7. Mănâncă încet. Când suntem stresați avem tendința să exagerăm inclusiv cu mâncarea sănătoasă. Potrivit doctorului Elissa Epel putem scăpa de acest obicei savurând fiecare îmbucătură, și dând ascultare sentimentului de sațietate, ceea ce înseamnă automat o scădere a cantității ingerate. (Sursă: prevention.com)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Februarie 2013
Stire din Sănătate : Hamburgeri pe placul nutriționiștilor
Joi, 31 Ianuarie 2013
Stire din Sănătate : Motive pentru a urma o dietă
Pagina a fost generata in 0.2378 secunde