Unde pot afla gravidele din Constanța informații despre naștere

421
Unde pot afla gravidele din Constanța informații despre naștere - undepotafla-1441823961.jpg

Articole de la același autor

Tot mai multe femei își doresc să nască natural, își doresc informații valabile de la medicii care au referințe bune de la mămici. Chiar dacă prima oară au născut prin cezariană, acum femeile își doresc să nască natural.

Ești însărcinată și ești la început de drum și ai nevoie de informații despre modul în care vei naște? Ești însărcinată și nu ești hotărâtă în ceea ce privește modul de naștere? Ai născut prima dată prin cezariană și te gândești ca de această dată să naști natural? Poți afla toate informațiile de care ai nevoie, atât despre pregătirea pentru naștere, cât și despre travaliu cu specialiștii din cadrul BB Center, la cel mai nou seminar organizat. Invitat la eveniment va fi și dr. Bogdan Ciornei, medic obstetrică - ginecologie.

"Nașterea naturală face parte din firea femeii. Fiecare femeie are o latură specială care se activează prin naștere. Dacă o femeie este îndrumată încă din timpul sarcinii să nască natural, ea va alege această cale fiindcă face parte din ea. În România din ce în ce mai multe femei își doresc o astfel de experiență și, mai mult, își doresc să nască natural, chiar dacă la prima naștere s-au operat. Practic, femeia care naște, dacă conștientizează că nașterea este o muncă în echipă: încredere, siguranță medicală și colaborare, va avea parte de o amintire unică", a precizat medicul.

Evenimentul va avea loc pe 17 septembrie de la ora 17,00, la hotel Ibis.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5771 secunde