Bursa locurilor de muncă, la Constanța. Care sunt posibilitățile de angajare

2932
Bursa locurilor de muncă, la Constanța. Care sunt posibilitățile de angajare - bursa-locurilor-de-munca-9-mai-1715797374.jpg

Articole de la același autor

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) va organiza Bursa locurilor de muncă, în data de 17 mai, ora 9.00. Evenimentul va avea loc la sediul Universității Maritime Constanța și are ca scop facilitarea accesului persoanelor interesate de locurile de muncă disponibile, dar și interacțiunea directă cu agenții economici.

Până în acest moment au fost contactați în vederea participării 45 de agenți economici, din care și-au anunțat participarea un număr de 27 societăți, numărul total de locuri de muncă oferite fiind de 926, din care 21 sunt pentru persoanele cu studii superioare și 140 pentru cetățeni ucraineni.

„Cameriste, recepționer, lucrător piscină, ospătar, bucătar, ajutor de bucătar, avem confecționer, muncitor necalificat, țesătoare, tubulator naval, lăcătuș montator, electrician nave sunt posibilitățile de angajare până la acest moment în cadrul bursei”, potrivit purtătorului de cuvânt al AJOFM, Adelina Vlad.

„Sunt persoane care se angajează din momentul prezentării la bursă, stau de vorbă cu reprezentantul angajatorului, au bătut palma și a doua zi se duc la muncă”, încheie Adelina Vlad.

Bursa locurilor de muncă reprezintă o oportunitate de a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru ca doritorii să poată alege un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale sau să se informeze despre ocupațiile cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung. La bursă pot participa toate categoriile de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5961 secunde