Video Noi înscrieri pentru proiectul care definește identitatea de brand a stațiunii Mamaia

671
Noi înscrieri pentru proiectul care definește identitatea de brand a stațiunii Mamaia - o-noua-runda-negocieri-1708693085.jpg
În urma unui interes impresionant și a numeroaselor solicitări primite după încheierea primei etape de înscrieri, Organizația de Management al Destinației Mamaia Constanța anunță că evaluează deschiderea unei noi runde de înscrieri pentru proiectul care definește identitatea de brand a stațiunii Mamaia.

“Mulțumim tuturor pentru entuziasmul și interesul manifestat până în acest moment, în special celor care au ajuns în etapa semifinalelor concursului și pe care îi asigurăm că rămân în competiție. În urma comunicării etapei de vot public a lucrărilor semifinaliste, am primit foarte multe solicitări de participare în concurs. Totodată, ne bucurăm că proiectul nostru a atras atenția și sprijinul comunității profesionale, iar în următoarea perioadă vom lua o decizie cu privire la pașii următori din concurs. Cu siguranță valoarea propunerilor va crește prin integrarea mai multor profesioniști în acest proces, fie prin participarea directă în competiție, fie prin implicarea lor în calitate de membri ai juriului de specialitate. Evident, propunerile care nu s-au calificat în etapa actuală, nu vor fi reanalizate. Ne gândim să acceptăm alte variante spre o nouă jurizare din partea celor care nu s-au calificat. Fiți cu ochii pe pagina oficială de Facebook Mamaia Constanța și pe website-ul oficial www.concurslogomamaia.ro pentru noi informații”, a declarat George Măndilă, Președinte Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța.

Organizatorii vor reveni în cel mai scurt timp cu informații suplimentare privind modul în care se va desfășura această nouă rundă de înscrieri și cu privire la pașii următori ai concursului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3453 secunde