Video Lăudăroasa pisică doldora de bani se dă în spectacol pe scena Teatrului ”Căluțul de Mare”

1348
Lăudăroasa pisică doldora de bani se dă în spectacol pe scena Teatrului ”Căluțul de Mare” - pisica-doldora-1708693450.jpg
Conducerea Teatrului pentru copii și tineret „Căluțul de Mare” a programat duminică, 25 august, spectacolul „Pisica doldora de bani și nepoții ei orfani”, adaptare după S. Marsak, în dublă reprezentare, de la ora 10.30 și de la ora 12

„Pisica doldora de bani și nepoții ei orfani”, realizat de MC Ranin și Lică Gherghilescu. Muzica este asigurată de Dumitru Lupu, iar vârsta acceptată este între 3 și 9 ani.

În distribuție, vor performa actorii Rovena Paraschivoi, Ion Ciolan, Andrei Stroescu, Daniel Minciună, Claudia Brădescu, Alina Manțu, Tiberiu Roșu și Clara Ghiuvelechian. 

Timp de 55 minute, cei mici vor avea ocazia să urmărească aventurile unei pisici de Angora, văduvă, dar foarte bogată, care trăiește în lux, într-un castel medieval, fiind păzită de bătrânul și credinciosul motan Vasile, în timp ce nepoții ei orfani, doi pisoi sărmani, trăiesc pe străzi, în frig și fără adăpost.

Lăudăroasă și fudulă peste măsură, ea își invită vecinii la o serată să le arate luxul în care trăiește. Printre invitați se numără țapul și capra, cocoșul și găina, precum și vecina purcică. După petrecere, impresionați de cele văzute, oaspeții o invită pe pisică să le întoarcă vizita cât mai curând. Urmează o serie de peripeții pe care le veți descoperi singuri vizionând spectacolul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2785 secunde