Spitalul Orăşenesc Hârşova, apreciat de Direcția de Sănătate Publică Judeţeană

261
1
Spitalul Orăşenesc Hârşova, apreciat de Direcția de Sănătate Publică Judeţeană - controalejpg3-1666294209.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanţii Direcției de Sănătate Publică Judeţeană (DSPJ) Constanța au început, săptămâna aceasta, un tur de vizite al spitalelor din județ. Prima unitate sanitară cu paturi vizitată, după cei doi ani de evoluție a pandemiei, a fost Spitalul Orășenesc Hârșova. Echipa formată din directorul executiv al DSPJ, Cristina Schipor, directorul executiv adjunct, Ramona Iliuță și şeful departamentului Supraveghere în Sănătate Publică, Mihaela Cocu a constatat că Spitalul Orășenesc Hârșova a trecut printr-un amplu proces de modernizare și poate asigura asistenţă medicală de specialitate, preventivă și curativă în regim ambulatoriu, de spitalizare de zi sau continuă, în cele mai bune condiții.

Astfel, lista echipamentelor de înaltă performanță achiziționate de către unitatea sanitară cuprinde un mamograf 3D HOLOGIC, primul și singurul din țară cu un sistem de puncție ghidată 3D cu vacuum, un computer tomograf 32/64 slice-uri, un ecograf Doppler Color 4D, un aparat radiologie (grafie și scopie) 3D robotizat, precum şi osteodensitometru. 

Comentează știrea

Cu Apreciere
20 octombrie 2022
Infrastructura

Din cite observ se pare stiu cum sa gestioneze bine banutii (nu foarte multi intuiesc), pe lucruri esentiale. Ref: Scaun pe AlbastruDeschis cu varsta minim 40 ani ! (poate si putina rugina pe tevi sau lipsa de vopsea, e in regula temporar).

Pagina a fost generata in 0.5424 secunde