Baschet / Phoenix CSU Simona Halep, şansă imensă de a-şi asigura locul patru în topul Ligii Naţionale

165
Baschet / Phoenix CSU Simona Halep, şansă imensă de a-şi asigura locul patru în topul Ligii Naţionale - 1-1648724923.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de baschet Phoenix CSU Simona Halep dispută, joi, 31 martie, de la ora 16.30, la Sala Sporturilor din Alexandria, cea de-a doua partidă din play-off-ul Ligii Naţionale, în compania celor de la CS Municipal Alexandria.

Deşi confruntate cu grave probleme financiare, baschetbalistele constănţene au câştigat primul meci din play-off, iar o nouă victorie i-ar asigura locul patru în clasament, o performanţă fără precedent în baschetul feminin constănţean.

„Astăzi, avem ocazia de a intra definitiv în istoria baschetului constănțean cu o performanță unică. După succesul de la Constanța, contra lui CS Municipal Alexandria, avem șansa de a tranșa lupta pentru calificarea printre cele mai bune patru echipe ale Ligii Naționale.

Indiferent de deznodământul acestei partide, nu putem decât să ne felicităm fetele pentru felul în care au luptat până în acest moment și pentru caracterul de care au dat dovadă”, au transmis reprezentanţii grupării constănţene.

Foto: Facebook / Academia Phoenix CSU Simona Halep 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5076 secunde