Campionatele Europene de tenis de masă U21

Elena Zaharia, de la CSM Constanţa, medaliată cu aur în proba de simplu

165
Elena Zaharia, de la CSM Constanţa, medaliată cu aur în proba de simplu - 1-1663569597.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis de masă Elena Zaharia, de la CSM Constanţa, a cucerit medalia de aur în proba feminină de simplu din cadrul Campionatelor Europene Under-21 de la Cluj-Napoca, după ce a învins-o, în finală, pe Franziska Schreiner (Germania)

Hotărâtă, concentrată şi cu abilitatea de a ieşi cu bine din situaţiile dificile, Elena Zaharia a dominat în prima parte a duelului, a făcut rapid 2-0 la seturi şi a reuşit să compenseze anumite greşeli cu schimburi câştigate superb şi cu un joc solid. Deşi a ratat o minge de meci în setul al şaselea, la 10-9, permiţându-i germancei să egaleze la general, 3-3, constănţeanca a fost cea care a celebrat urcată pe masa de joc.

Scor final, 4-3 (11-5, 11-8, 8-11, 12-10, 9-11, 10-12, 11-7) pentru Elena Zaharia, noua campioană europeană U21.

„O competiție grea, cu rezultate deosebite obţinute de sportivi, îndrumaţi şi ajutaţi în momentele delicate de colegii mei din staff-ul tehnic de la echipa naţională şi de la clubul din Constanţa pe întreaga perioadă de pregătire. Vă mulţumesc tuturor!”, a transmis antrenorul lotului naţional feminin al României, Viorel Filimon.

Tehnicianul constănţean a avut un moment genial în ultimul set, de întrerupere a meciului, pentru a da indicaţii excepţionale!

România încheie astfel Europenele U21 de la Cluj cu trei medalii: două de aur şi una de bronz. Celelalte două medalii au fost obţinute la dublu mixt, aur prin Andrei Istrate şi Camelia Mitrofan, jucătoare legitimată tot la CSM Constanţa, respectiv bronz, prin Darius Movileanu şi Elena Zaharia.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Tenis de Masă / ETTU / Simion Sebastian, Petean Călin Florin

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4373 secunde