„Operaţiunea Munchen” începe peste doar câteva zile

Eliza Samara şi compania, în cantonamentul premergător Europenelor de tenis de masă

156
Eliza Samara şi compania, în cantonamentul premergător Europenelor de tenis de masă - 1-1659605457.jpg

Articole de la același autor

Ediţia de anul acesta a Campionatului European individual de tenis de masă seniori va avea loc, în perioada 13-21 august, la Munchen (Germania). Sportivii români intră în cursa pentru medaliile continentale la simplu feminin/masculin, dublu feminin/masculin/mixt.

La ediţia din 2021 a Europenelor de seniori, de la Varşovia, constănţeanca Elizabeta Samara a cucerit medalia de bronz la simplu feminin, performanţă pe care şi-ar dori să o repete sau chiar să o depăşească anul acesta, la turneul din Germania.

Delegaţia care va reprezenta România, peste doar câteva zile, la Europenele de la Munchen are următoarea componenţă: feminin: Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Adina Diaconu, Andreea Dragoman, Irina Ciobanu, Tania Plăian (antrenori: Viorel Filimon, Mihaela Şteff); masculin: Ovidiu Ionescu, Cristian Pletea, Rareş Şipoş, Eduard Ionescu, Darius Movileanu (antrenori: Andrei Filimon, Ionuţ Seni).

Sportivii români vor concura atât în probele individuale, cât şi în cele de dublu.

Până la plecarea în Germania, pe 11 august, tricolorii se pregătesc la Sala Polivalentă din Bucureşti, în cadrul unui cantonament la care mai participă jucători şi jucătoare de mare perspectivă din loturile de juniori ale României, printre aceştia aflându-se Elena Zaharia, Bianca Mei-Roşu sau Camelia Mitrofan, de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”, precum şi antrenoarea constănţeană Elena Sebe.

Nu lipsesc medicul Costin Dumitru, psihologul Mioara Şincan, de la Constanţa, iar kinetoterapeuţi sunt Adrian Mîrza şi Petruţ Ghiţă.

XXX

Comisia de competiţii din cadrul Federaţiei Române de Tenis de Masă a anunţat că turneul Top 16 juniori I, programat în zilele de 21 şi 22 august, la Izvorani, va fi reprogramat la o dată care va fi stabilită în perioada următoare.

De asemenea, concursul Top 16 juniori II, programat în zilele de 20 şi 21 august, la Izvorani, se va desfăşura în zilele de 18 şi 19 august, la Moineşti (judeţul Bacău), iar concursul de calificare Divizia B, programat în zilele de 27 şi 28 august, se va derula în zilele de 19 şi 21 august, tot la Moineşti.

„Înscrierile pentru turneul de calificare - Divizia B se vor încheia în data de 9 august. În funcţie de numărul de echipe înscrise, concursul va începe în ziua de 19 august, la ora 16.00, sau în ziua de 20 august, la ora 9.00”, au precizat reprezentanţii Federaţiei Române de Tenis de Masă.

Nu în ultimul rând, Campionatul de veterani se va desfăşura în ziua 27 august, iar dacă este nevoie, întrecerile vor continua şi a doua zi.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Tenis de Masă

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.304 secunde