O handbalistă din echipa Universității «Ovidius», desemnată MVP la Campionatul European Universitar 2023

51275
O handbalistă din echipa Universității «Ovidius», desemnată MVP la Campionatul European Universitar 2023 - x-handbalista-1689852320.jpg
În premieră pentru sportul universitar românesc, Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) a înregistrat o nouă performanță în cadrul Campionatului European Universitar de handbal feminin (Podgorița, Muntenegru), sportiva Diana Șamanț, de la CSM Deva, fiind declarată cea mai valoroasă jucătoare (MVP) a finalei competiției.

„Premiul de MVP a venit ca un plus de recunoaștere a eforturilor depuse, alături de victoria echipei, fără de care nu l-aș fi putut obține. Sunt foarte fericită și mândră pentru titlul de campioană dobândit, munca și dedicarea noastră și-au spus cuvântul și am reușit să avem cel mai frumos rezultat. Le mulțumesc atât antrenorilor, cât și colegelor de echipă pentru această experiență încununată cu medaliile de aur”, a precizat Diana Șamanț. 

Echipa UOC este prima echipă de handbal feminin a unei universități din România care câștigă Campionatul European Universitar.

Studentele Universității Ovidius din Constanța au câștigat sâmbătă, 14 iulie 2023, finala Campionatului European Universitar de handbal feminin, contra echipei Universității Maghiare de Științe ale Sportului, cu scorul de 24-20.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3126 secunde