Pîrcălabu (FRL): „Mergem cu sufletul deschis la Baku, sper să calificăm cât mai mulţi sportivi la JO”

153
Pîrcălabu (FRL): „Mergem cu sufletul deschis la Baku, sper să calificăm cât mai mulţi sportivi la JO” - pircalabu-1712240667.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele Federaţiei Române de Lupte (FRL), Răzvan Pîrcălabu, a declarat, pentru Agerpres, că merge cu sufletul deschis şi cu încredere la Turneul Preolimpic European de la Baku (Azerbaidjan), acolo unde speră ca un număr cât mai mare de sportivi români să obţină calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris.

„Turneul de la Baku este unul foarte, foarte puternic, dar îl aşteptăm cu optimism şi încredere. Sportivii noştri sunt într-o formă bună, au un mental bun, atmosfera de la lot e la fel, una foarte plăcută, aşa că mergem acolo cu sufletul deschis şi să ne calificăm cu cât mai mulţi sportivi la Jocurile Olimpice. Rezultatele de la Campionatele Europene ne dau încrederea necesară să abordăm cu curaj acest turneu de calificare. Dar să nu uităm cât de puternică este competiţia, concurenţa este acerbă pentru că toată lumea vrea să ajungă la Regina competiţiilor, cum sunt numite Jocurile Olimpice. Însă dacă fetele şi băieţii noştri au abordat aşa cum trebuie perioada de pregătire şi verificare de până acum, atunci sigur vor face o figură frumoasă la Baku”, a afirmat Pîrcălabu.

„Obiectivul de care am mai vorbit, şase sportivi calificaţi, este unul realizabil, aşa îmi doresc. Acum depinde mult şi de sorţi, de starea şi forma sportivilor noştri în ziua concursului. Pentru că poţi să ai zile bune sau poţi să ai şi zile mai rele. Dar eu am mare încredere în aceşti copii. Ştiu că şi ei îşi doresc enorm de mult să participe la Jocurile Olimpice”, a adăugat el.

Preşedintele a explicat că turneul de la Baku este unul extrem de dificil şi pentru că mulţi sportivi valoroşi din Europa nu sunt calificaţi încă la Jocurile Olimpice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6283 secunde