Caz șocant! Și-a ucis iubita minoră, cu care avea un copil, apoi i-a dezmembrat cadavrul

1049
1
Caz șocant! Și-a ucis iubita minoră, cu care avea un copil, apoi i-a dezmembrat cadavrul - tigan-1696175735.jpg

Articole de la același autor

Un caz de o cruzime inimaginabilă a șocat Spania. Un cetățean român, N. A., în vârstă de 25 de ani, și-a ucis iubita minoră, cu care avea un copil.


După crimă, tânărul a dezmembrat cadavrul, după care a împrăștiat rămășițele fetei prin orașul Sevilla.
El a recunoscut în fața autorităților că a strangulat-o pe iubita sa, iar instanța a decis, pe 13 iunie 2021, arestarea preventivă a românului. Cazul urmează să fie judecat începând cu 16 octombrie de către Tribunalul din Sevilla, iar procurorii cer mai bine de 14 ani de închisoare pentru cetățeanul român.


Teribila crimă a avut loc în Sevilia, iunie 2021. Tânăra, Rocío Caíz, de 17 ani, a mers la locuința fostului ei iubit pentru a-i cere banii pentru pensia de întreținere a copilului minor pe care îl au împreună, informează Adevărul.
În rechizitoriu se arată că între cei doi a izbucnit o ceartă, legată de refuzul tinerei de a relua relația cu românul, în timpul căreia inculpatul, „folosindu-se de un cordon de pantalon (curea) și, după ce s-a plasat în spatele (minorei), i-a înconjurat gâtul și, cu intenția de a-i curma viața, a exercitat o presiune constantă asupra acestuia” până când fosta sa parteneră „a leșinat”, moartea survenind prin strangulare.


Procurorii mai arată că, după crimă, „cu intenția de a ascunde cadavrul și de a face imposibilă identificarea acestuia în cazul în care ar fi fost găsit, a dezbrăcat cadavrul deja inert și, cu ajutorul a două cuțite, a procedat la dezmembrarea acestuia, depozitând rămășițele dezmembrate în saci de plastic care, în zilele următoare, au fost împrăștiate în diferite zone” din Sevilla.


Procurorul de caz solicită, în rechizitoriu, condamnarea inculpatului la 14 ani de închisoare pentru infracțiunea de „omor cu circumstanțele agravante de rudenie și sex”, interdicția de a comunica și de a se apropia la mai puțin de 500 de metri de copilul minor pe care îl are în comun cu victima pe o perioadă de 25 de ani; interdicția de a locui sau de a se deplasa în localitatea de domiciliu a familiei fetei pe aceeași perioadă de 25 de ani și decăderea din drepturile părintești.




Comentează știrea

fani
1 octombrie 2023
solutii

Roman sau rrom ? Sa clarificam ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4083 secunde