Munca de acasă, mai populară în Germania decât în altă parte în Europa

152
1
Munca de acasă, mai populară în Germania decât în altă parte în Europa - munca-acasa-1689770109.jpg

Articole de la același autor

Angajaţii germani profită la maximum de munca de acasă în comparaţie cu alte ţări europene, potrivit unui studiu citat marţi de agenţia de presă DPA.

Cercetarea publicată marţi de Institutul ifo din Munchen arată că Germania s-a clasat pe locul al doilea dintre 17 ţări europene, cu o medie de puţin peste o zi de telemuncă pe săptămână.

Singura ţară în faţa ei din Europa a fost Regatul Unit, cu 1,5 zile.

Dintre cele 34 de ţări chestionate la nivel mondial, Canada cu 1,7, Statele Unite cu 1,4 şi Australia cu 1,3 zile pe săptămână sunt înaintea Germaniei. Media este de puţin sub 0,9 zile.

În Europa, Finlanda şi Ţările de Jos au, de asemenea, aproximativ o zi pe săptămână. În Austria este de 0,8 zile, în Polonia şi Italia, de 0,7, iar în Franţa şi Danemarca, de 0,6.

Studiul, care se bazează pe un sondaj al angajaţilor cu normă întreagă la nivel mondial, a găsit puţine zile de muncă de acasă în special în Coreea de Sud - cu 0,4 zile, precum şi în Japonia şi Greci, cu 0,5 zile de telemuncă.

Comentează știrea

Eori
27 mai

România Este Mai Puternică Militar, În Comparație Cu Ungaria: https://youtu.be/qXJmw60LQKo?si=pd5Lm0n0JU7eXLrE Vizionați Și Ascultați Cu Atenție Acest Documentar, Pentru A Afla De Nenorociți Și Nenorocite Sunt Maghiarii Din Țara Ungaria: https://youtu.be/ggzD2s1ZVMc?si=5Jz0tRI9gkh7ZvBm Trimiteți Mai Departe Aceste Informații Pentru A Ajunge La Cât Mai Multă Lume.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4252 secunde