Navă cu 25 de membri la bord, sechestrată / Israel, cerere importantă și urgentă către UE!

260
Navă cu 25 de membri la bord, sechestrată / Israel, cerere importantă și urgentă către UE! - eee2402281543df5a12ff5781e3a521f-1713026945.jpg

Articole de la același autor

Ministrul israelian de externe, Israel Katz, a cerut Uniunii Europene să înscrie pe lista sa cu "organizaţii teroriste" Gardienii Revoluţiei, armata ideologică a Iranului, care a sechestrat sâmbătă o navă cargo în Golf, relatează AFP.


"Facem apel la Uniunea Europeană şi la lumea liberă să declare imediat corpul Gardienilor Revoluţiei din Iran ca fiind o organizaţie teroristă şi să sancţioneze Iranul", a scris Israel Katz pe reţeaua X, denunţând "regimul criminal" iranian.


 Agenţia oficială iraniană Irna a anunţat sâmbătă că forţele speciale maritime ale Gardienilor Revoluţiei iranieni au sechestrat sâmbătă un portcontainer "cu legături" cu Israelul în Golf.


La rândul său, compania internaţională de transport maritim Mediterranean Shipping Company (MSC) a anunţat că la bordul navei sechestrate de Iran în apropierea strâmtorii Ormuz se aflau 25 de membri ai echipajului!




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6628 secunde