Recep Erdogan cere mai mult sprijin anti-terorist din partea aliaţilor Turciei

231
Recep Erdogan cere mai mult sprijin anti-terorist din partea aliaţilor Turciei - 1-1696406248.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele Recep Tayyip Erdogan a declarat că Turcia se aşteaptă la paşi concreţi din partea aliaţilor săi pentru a o susţine în lupta împotriva terorismului, în urma atentatului cu bombă comis, duminică, la Ankara şi revendicat de Partidul Muncitorilor din Kurdistan (PKK), relatează agenţia Reuters.

„Dorim să vedem paşi concreţi din partea prietenilor noştri, în plus faţă de mesajele de condamnare. Ei trebuie să ştie că declaraţiile de condamnare a terorismului şi de consolare a noastră nu ne vor vindeca rănile”, a spus Erdogan în deschiderea unei ceremonii la Ankara.

Autorităţile turce au anunţat aproape 500 de acţiuni împotriva membrilor PKK, în urma cărora au fost efectuate 67 de arestări, după atentatul sinucigaş de duminică. Într-o primă reacţie după incident, avioane turce au bombardat, luni, ţinte ale PKK în nordul Irakului.

Aparent fără legătură cu operaţiunile anti-PKK, Ministerul turc de Interne a anunţat arestarea a 928 de persoane suspectate de trafic sau posesie ilegală de arme şi confiscarea a 744 de pistoale, 24 de puşti şi 74 de arme de vânătoare neînregistrate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4436 secunde