Ron DeSantis abandonează cursa pentru Casa Albă şi îl va susţine pe Donald Trump

91
Ron DeSantis abandonează cursa pentru Casa Albă şi îl va susţine pe Donald Trump - 1-1705913972.jpg

Articole de la același autor

Guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, perceput o vreme drept principalul rival al lui Donald Trump în cursa pentru nominalizarea republicană, a anunţat că aruncă prosopul şi se raliază în spatele miliardarului în vederea alegerilor prezidenţiale din noiembrie, informează agenţia AFP.

„Îmi suspend campania astăzi. Pentru mine, este clar că majoritatea alegătorilor republicani din primare vor să îi dea o nouă şansă lui Donald Trump”, a spus Ron DeSantis.

Cu poziţii dure în ceea ce priveşte imigraţia şi avortul, DeSantis s-a clasat pe locul al doilea în timpul întrunirii preelectorale din Iowa, cu mult în urma lui Donald Trump, cu 21% din voturi faţă de 51%, cât a obţinut fostul preşedinte.

„Nu le pot cere voluntarilor noştri să îşi dea timpul şi banii dacă nu avem o cale clară spre victorie. Am avut dezacorduri cu Donald Trump, cum ar fi referitor la pandemia de coronavirus, dar Trump este mai bun decât actualul titular, Joe Biden”, a explicat DeSantis.

Retragerea din cursă o face pe fosta guvernatoare a statului Carolina de Sud, Nikki Haley, ultimul obstacol în calea nominalizării ultra-favoritului Donald Trump drept candidat al Partidului Republican.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7312 secunde