Unul dintre suspecții în cazul uciderii micuței Danka a murit subit în arest

533
Unul dintre suspecții în cazul uciderii micuței Danka a murit subit în arest - danka-1712570622.jpg

Articole de la același autor

Apar noi detalii cutremurătoare în cazul Dankăi, fetiţa de 2 ani din Serbia ucisă de doi bărbaţi! Potrivit presei sârbe, unul dintre suspecții implicaţi în uciderea fetiţei a murit subit, scrie stiripesurse.ro


Este vorba de fratele unuia dintre principalii suspecţi, care ar fi complotat la muşamalizarea crimei. Bărbatul şi-a găsit sfârşitul chiar în secția de poliție.


Acestuia i s-ar fi făcut rău încă de la primele ore ale dimineții şi, deşi medicii au intervenit imediat, n-au mai putut face nimic pentru a-l salva, potrivit observatornews.ro.


Filmul morții Dankăi


Reamintim că Danka, fetiţa de 2 ani din Serbia care a pus pe jar toată Europa după ce a dispărut în data de 26 martie, a fost ucisă la doi paşi de casa de vacanţă a familiei, aflată lângă Bor, o localitate la 70 de kilometri de graniţa cu România.


Era acolo cu mama şi fratele mai mare cu an. Pentru o clipă, mama copiilor a intrat în casă, iar când s-a întors, Danka fugise din grădină.


Poliţia a declanşat o operaţiune de căutare uriaşă. Cu sute de agenţi şi mii de voluntari. Au ridicat camerele de supraveghere din apropierea casei fetiţei şi au început să verifice toate maşinile care apăreau pe filmări. În una dintre ele au găsit câteva picături de sânge. După teste ADN, au reuşit să-şi dea seama ce s-a petrecut cu Danka.


La 7 minute după ce a dispărut, fetiţa a fost călcată cu maşina. Doi bărbați de 50 de ani, care lucrează la compania de utilităţi publice "Vodovod", ar fi cei care au ucis-o pe micuţa Danka, spun anchetatorii. Erau cu autoturismul de serviciu când au comis accidentul mortal şi ar fi circulat cu viteză. Când au văzut ce au făcut, în loc să sune după ajutor, au pus-o pe copilă în portbagaj şi i-au aruncat corpul la o groapă de gunoi, 4 kilometri mai departe. GPS-ul maşinii a arătat ca au stat acolo mai puţin de un minut. Apoi au mers să-și ascundă urmele: au spălat maşina cu clor, scrie observatornews.ro

Întrebaţi la audieri dacă fetiţa mai trăia în momentul în care au aruncat-o la groapa de gunoi, cei doi nu au exclus ca micuţa să fi fost încă în viaţă. Tot ei ar fi recunoscut că au participat la căutări, după ce mama a dat-o dispărută. După 10 zile de căutări, flancaţi de poliţişti şi jandarmi, cei doi criminali au fost duşi la groapa de gunoi să indice exact unde au aruncat trupul Dankăi.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8524 secunde