Expoziție de DVD-uri despre spațiul cosmic, la Biblioteca Județeană „I.N. Roman”

300
Expoziție de DVD-uri despre spațiul cosmic, la Biblioteca Județeană „I.N. Roman” - xbibliotecajudeteana-1652868959.jpg
În perioada 16-31 mai, Secţia Mediatecă din cadrul Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman” Constanța organizează expoziția de DVD-uri: „Spațiul cosmic, o călătorie fascinantă prin misterele universului”. Cu această ocazie, utilizatorii care vor vizita expoziția amplasată în holul de la etajul I al instituției, pot împrumuta CD-uri și DVD-uri tematice, dar şi alte titluri din colecţia bibliotecii.

Spațiul cosmic este considerat ca întinderea nemărginită situată dincolo de atmosfera Pământului, având o consistență și reguli de alcătuire și funcționare total diferite de legile fizicii de pe Pământ. Pentru ca omul să poată călători în spațiu, este necesar să cunoască mult mai multe lucruri despre acesta. Așa încât, la ora actuală, științele care se ocupă de analizarea și monitorizarea spațiului cosmic sunt cele mai complexe din istoria omenirii.

Cu cât înțelegem mai mult cum funcționează spațiul extra-terestru, cu atât avem șansa să înțelegem mai multe despre planeta noastră și despre viața pe Terra.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9967 secunde