Incredibil! Directorul Școlii Nr. 30 DEMIS din funcție din cauza modularelor în care învață elevii

7169
1
Incredibil! Directorul Școlii Nr. 30 DEMIS din funcție din cauza modularelor în care învață elevii - scoala-30-1695125613.jpg

Articole de la același autor

Prin decizia nr. 1445/18.09.2023, inspectorul școlar general, profesor Mihai Sorin, a decis ca începând cu data de 20.09.2023 să o elibereze din funcția de director la Școala Gimnazială Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” Constanța pe profesorul Țigmeanu Florentina și încetează contractul de management educațional… Cu aceeași dată, profesorul Țigmeanu Florentina revine la catedra pe care este titulară.

De ce? „A realizat un management defectuos, fapt ce a pus instituția în imposibilitatea funcționării și luării deciziilor în condiții de legalitate și nu a respectat prevederile de la Cap. IV, punctul 2 litera i din contractul de management educațional (…) și obligațiile ce revin conform fișei postului (…)

Pe scurt, la baza acestui demers „capital” al inspectorului general se află, conform declarației prof. Florentina Țigmeanu, directorul demis, faptul că a început anul școlar 2023-2024 în containerele modulare închiriate, reușind astfel să țină aproape colectivele de elevi și de profesori, deopotrivă, fără să fie nevoită să reloce clase în alte unități de învățământ.

Mai multe amănunte în ediția de mâine.

 

 

Comentează știrea

ion
19 septembrie 2023
ion

poate exista un spital modular dar nu avem voie sa invatam in sali de clasa modulare . Ciudat

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4728 secunde