Oaspeți americani au conferențiat despre inteligența emoțională la Colegiul „Mircea” și la Universitatea „Ovidius”

920
Oaspeți americani au conferențiat despre inteligența emoțională la Colegiul „Mircea” și la Universitatea „Ovidius” - x-colegiul-mircea-1679566523.jpg

Articole de la același autor

Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” Constanța a găzduit, recent, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și Fundația România ProCulture, un seminar intitulat „Planificare în carieră în era digitală”, urmat de sesiuni individuale de mentorare.

Partenerii americani, Global Leadership Partners, au fost reprezentați de Scott Liston - vicepreședinte GLP, consultant în management executiv în Dayton, Ohio, SUA, cu o carieră de peste 20 de ani în compania Procter & Gamble, Gayle Bicknell - președinte de consiliu școlar în New York, profesor voluntar de leadership în GLP și alte ONG-uri, și Van Bicknell - profesor voluntar de leadership în cadrul GLP, cu o carieră de peste 30 de ani în funcții de conducere în companii internaționale de producție, aprovizionare, inginerie și inovație.

Cei trei speakeri americani se află luna aceasta într-un turneu în unități de învățământ preuniversitar și universitar din România, printre care și Colegiul Național „Mircea cel Bătrân" și Universitatea „Ovidius” Constanța, pentru susținerea acestui eveniment dedicat elevilor, studenților și profesorilor interesați de modul în care inteligența emoțională poate contribui la evoluția personală și la o viață profesională de succes.

De asemenea, același eveniment organizat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța în parteneriat cu Fundația România Pro Culture, a fost organizat și în Amfiteatrul Umberto Eco al Universității „Ovidius”.

Seminarul intitulat „Reset Your Mind - Descoperă puterea inteligenței emoționale. Conectează-te, învață și împărtășește experiența ta altora” a avut ca subiect inteligența emoțională - gestionarea relațiilor interpersonale în mod eficient și empatic.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0139 secunde