Sorin Cîmpeanu, primul discurs după demisia din fruntea Ministerului Educaţiei

266
Sorin Cîmpeanu, primul discurs după demisia din fruntea Ministerului Educaţiei - ptc4mczoptq0mczoyxnopwjimmjkmmu2-1664778651.jpg

Articole recomandate

Fostul ministru al Educației Sorin Cîmpeanu a susținut luni un discurs la USAMV București. El a vorbit despre legea învățământului superior în fața studenților, punctând că este „o lege care implică multe schimbări, care de multe ori deranjează”.

„Este o lege care implică multe schimbări, multe schimbări care de multe ori deranjează și vedem foarte bine rezistența la schimbare, pe de o parte firească, pe de altă parte mânată de interese, care n-are de-a face cu binele studenților și cu binele comunităților universitare. Sunt mândru de USAMV București, sunt bucuros să revin cu toate forțele în această universitate în care eu la rândul meu m-am format ca student, m-am format ca om, m-am format ca profesor. Sunt mândru de profesorii mei. Le mulțumesc pentru tot ce au făcut pentru formarea mea. Sunt mândru de absolut de tot ceea ce am făcut în cariera mea profesională”, a spus Sorin Cîmpeanu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6801 secunde