Dividende, energie, agricultură. INFO economic

112
Dividende, energie, agricultură. INFO economic - 1-1690534270.jpg

Articole de la același autor

l Depozitarul Central (DC) va distribui dividendele aferente anului 2022 pentru Chimcomplex Borzeşti începând de vineri, 28 iulie, iar valoarea dividendului brut pe acţiune este de 0,088 lei. Acţionarii care beneficiază de dividende sunt cei înregistraţi în registrul acţionarilor emitentului, la data de 7 iulie 2023, precizează DC.

l Proiectul Neptun Deep va contribui la viitorul securităţii energetice în România şi în regiune şi va avea o contribuţie la bugetul de stat estimată în valoare de aproximativ 20 miliarde de euro, a declarat Christina Verchere, CEO al OMV Petrom.

„România va deveni cel mai mare producător de gaze naturale din UE”, a precizat Verchere, adăugând că următorii paşi includ avizarea planului de dezvoltare a zăcământului de către autorităţile de reglementare, atribuirea principalelor contracte şi autorizări.

l Secretarul de stat Sorin Moise a primit, la sediul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, o delegaţie din Republica Federală Germania, condusă de Hans-Jurgen Thies, membru al Comisiei parlamentare pentru alimentaţie şi agricultură din Parlamentul federal german.

Discuţiile au vizat în principal reglementările europene, inclusiv în domeniul mediului, cu impact asupra sectorului agricol, aspecte legate de piaţa cerealelor în contextul războiului din Ucraina.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9215 secunde