George Niculescu: „E prima oară când ANRE elimină din tarife!”

158
George Niculescu: „E prima oară când ANRE elimină din tarife!” - 1-1700480622.jpg

Articole de la același autor

Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) intenţionează să elimine mai multe tarife pe care le practică, a declarat, luni, 20 noiembrie, în cadrul Forumului Gazelor Naturale 2023 by Financial Intelligence, preşedintele autorităţii, constănţeanul George Niculescu. El a precizat că ordinul de tarife, taxe şi contribuţii băneşti pentru 2024 va fi pus în dezbatere publică, cel mai probabil, în această săptămână.

„Autoritatea de Reglementare în domeniul Energiei se autofinanţează prin contribuţiile băneşti, tarifele şi taxele pe care le practică. În momentul de faţă, suntem în discuţii cu direcţiile de specialitate, la nivelul autorităţii, pentru a pune în dezbatere publică ordinul de tarife, taxe şi contribuţii băneşti pentru 2024. Odată ajuns în dezbatere publică, sper să provoace mulţumire în piaţă, deoarece ne gândim la eliminarea mai multor tarife pe care le practicăm”, a spus George Niculescu.

Prin această măsură, ANRE intenţionează să sprijine actorii din piaţă care solicită licenţă sau autorizaţii.

„Vrem să venim în întâmpinarea actorilor din piaţă care solicită licenţă, autorizaţii, acreditări şi să reducem o parte din tarifele pe care le practicăm, iar o parte dintre ele să le eliminăm. Punem ordinul în dezbatere publică şi cred că reacţiile în piaţă vor fi unele pozitive, pentru că este pentru prima dată când autoritatea vine şi ia o astfel de măsură de reducere şi de scădere a unor tarife pe care le practică”, a explicat preşedintele ANRE. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 12 Noiembrie 2023
Stire din Economie : Inflaţie, energie, banking. INFO economic
Duminică, 29 Octombrie 2023
Stire din Economie : INFO economic
Pagina a fost generata in 0.6929 secunde