Târg de Florii la Ministerul Agriculturii

253
Târg de Florii la Ministerul Agriculturii - targdefloriilaministerulagricult-1649959754.jpg
Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) organizează, în perioada 14 - 17 aprilie 2022, Târgul de Florii. Evenimentul este dedicat sărbătorilor pascale. 28 de mici întreprinzători locali, membri ai Asociației „Produs de Cluj”, vor expune produse românești, printre care se vor regăsi: gemuri, dulcețuri, compoturi, siropuri din fructe, zacuscă, uleiuri presate la rece, turtă dulce, ciocolată, pâine și prăjituri de casă, brânzeturi, produse din carne, băuturi spirtoase și vinuri.

Nu vor lipsi costumele populare din zona Ardealului, cojoacele și curelele din piele, produsele cosmetice bio și cele din lavandă, articolele sculptate în lemn, precum și ouăle încondeiate.

Între expozanți se va afla, în premieră, și Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca. La standul acesteia vor fi prezentate spre vânzare produse provenite din fermele și stațiunile sale. Stațiunea Viticolă Apoldia Maior va expune spre vânzare vinurile albe „Docentus”, „Eruditus” și „Traminer Roz”, precum și vin Bag în box servit la pahar. Ferma Cojocna va fi prezentă cu ulei presat la rece, iar din serele Universității vor fi aduse roșii cherry.Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3741 secunde