Aleşii locali au dezbătut problema mai multor grădiniţe şi şcoli în şedinţa extraordinară a CLC

227
Aleşii locali au dezbătut problema mai multor grădiniţe şi şcoli în şedinţa extraordinară a CLC - sedintacl-1661362764.jpg
Consilierii locali din Constanţa au fost convocaţi de primarul Vergil Chiţac în şedinţă extraordinară, miercuri, cu începere de la ora 14:00.

La acțiune au fost prezenţi 25 de consilieri din 27, iar pe ordinea de zi au existat 10 proiecte care au fost analizate şi apoi votate de către aceştia.

Aproape toate proiectele au vizat creşterea eficienţei energetice a mai multor grădiniţe, şcoli sau licee din judeţul Constanţa.

Unul singur a vizat un alt obiectiv, şi anume aprobarea depunerii proiectului „Creşterea eficienței energetice a clădirilor rezidenţiale din Municipiul Constanţa, zona Badea Cârţan – blocurile K9, K10, K13, K14, K15” în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență.

Toate cele 10 proiecte au fost adoptate şi astfel şedinţa extraordinară a decurs fără probleme sau contraziceri între consilieri şi primar, aşa cum se întâmplă de multe ori.


Din motive necunoscute, primarul municipiului Constanţa, Vergil Chiţac, nu este de acord ca aceste şedinţe să se desfăşoare în format fizic, astfel că şi această şedinţă s-a desfăşurat în format online, aşa cum se întâmplă de o lungă perioadă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5747 secunde