Dacian Cioloş: „Îl somez pe Marcel Ciolacu să nu mai ţină şedinţe electorale în sediul Guvernului”

538
Dacian Cioloş: „Îl somez pe Marcel Ciolacu să nu mai ţină şedinţe electorale în sediul Guvernului” - ciolos-1713446893.jpg
Europarlamentarul Dacian Cioloş l-a somat, joi, pe premierul Marcel Ciolacu, să nu mai ţină şedinţe electorale în sediul Guvernului de la Palatul Victoria, unde trebuie să ia decizii pentru români, nu pentru clica de partid.

Cioloş a citat, în acest sens, o declaraţie a candidatului coaliţiei PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, potrivit căreia acesta a plecat de la Guvern cu decizia de a rămâne în cursa electorală.

„Îl somez pe Marcel Ciolacu să nu mai ţină şedinţe electorale din sediul Guvernului, unde trebuie să ia decizii pentru cetăţenii români şi pentru România, nu decizii despre cum prosperă şi se lăţeşte electoral clica de partid. Domnul doctor Cîrstoiu, candidatul incompatibil al PSD-PNL la Primăria Capitalei, spune senin cum a plecat de la Guvern cu decizia de a rămâne în cursa electorală, în ciuda scandalurilor care îi macină credibilitatea. Aşadar, Marcel Ciolacu, prim-ministru al Guvernului României, face şedinţele de campanie la Palatul Victoria. Domnule Ciolacu, ţineţi-vă şedinţele electorale în sediile partidelor comasate, sedii plătite tot de români, cu bani publici”, a precizat fostul premier, într-o postare pe Facebook.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1145 secunde