Felix Stroe, declarații după ce PSD a pierdut Primăria și Consiliul Județean Constanța

12233
24
Felix Stroe, declarații după ce PSD a pierdut Primăria și Consiliul Județean Constanța - felixstroe231718125743-t-1718126268.jpg

Articole de la același autor

Președintele PSD Constanța, senatorul Felix Stroe, a refuzat să dea declarații în seara alegerilor și a trimis presa la plimbare după ce jurnaliștii au așteptat o oră în fața sediului filialei din Constanța, după ce organizația pe care o conduce îi invitase la o conferință de presă.

Posibil, ca în seara alegerilor, să-i fi fost rușine să spună că regretă sau, poate nu, pierderea alegerilor pentru funcția de primar al Municipiului Constanța și președinția județului Constanța.

La două zile după acest moment, din spatele tastaturii, Felix Stroe a ieșit, totuși, cu o declarație pe pagina sa de socializare, semn că și-a adus aminte de regretabilul gest.

„Acum, după ce a trecut febra alegerilor, aș dori să fac un gest de reverență și să mulțumesc sincer tuturor cetățenilor care și-au exercitat dreptul fundamental și constituțional de a vota la acest scrutin, indiferent pentru cine au optat, pentru alegerile locale și europarlamentare.

Votul este un drept esențial în societatea modernă și este singurul care poate legitima administrația politică. Fără participarea cetățenilor, am fi expuși abuzurilor, pornirilor dictatoriale, extremiste și deciziilor arbitrare, discreționare, lipsite de legalitate.

Mulțumesc mult și primarilor noștri din județul Constanța, echipelor de campanie și de militanți ai Partidului Social Democrat, care au muncit și s-au implicat total, cu entuziasm și sinceritate, în această campanie electorală, ca de fiecare dată.

Nu în ultimul rând, mă înclin și mulțumesc presei scrise și audiovizuale, care a relatat cu profesionalism și echidistanță lupta politică, nu lipsită de asperități și accente mai dure. Mass media are un rol excepțional în ilustrarea realității și cine nu înțelege importanța informării tuturor, în mod onest și lipsit de parti pris-uri - în orice domeniu, nu numai în cel politic - ar trebui să-și reevalueze atitudinea. Față de sine și față de societate.

Ne așteptă încă două rânduri de alegeri în acest an și sper să avem cu toții înțelepciunea să le abordăm cu calm, inteligență și numai în folosul românilor. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a transmis Felix Stroe. 

Comentează știrea

24 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
teo
11 iunie

Demisia tataie, ai distrus partidul la Constanta. Sa il iei si pe Dumitrache cu tine si sa plecati pana la toamna

ESCU
11 iunie

Auzi la asta cica ii pare rau ca PSDisti au pierdut alegerile pentru primaria Constantza si Consiliul Judetzean,adica dupa mintea lui aia putzina Stroie chiar credea ca Horia Constantinescu are shanse sa ajunga primarul orashului Constantza,nu ii cunoshti deloc pe constantzeni mai tataie sau poate nu shtii ce mafiot este H.Constantinescu protejatul lui Adrian Nastase,nashul vostru al mafiei din PSD.

Damian Ionel
12 iunie

Dați-vă demisia de onoare. Ați omorât PSD din județul Constanța.

Nu
12 iunie

a pierdut nimic, penelistii sunt tot ai lui, fiti pe pace.

Argentina Pusa Surmelis
12 iunie

PNL istii au făcut acum alianța cu PSD , dar peste vreo 12 luni de zile aceeași PNL isti vor face alianța cu extrema dreapta AUR , căreia ia donat de buna voie , culoarea galbena a partidului liberal , nu-i așa ???

Mișu
12 iunie

Nu ați realizat nimic pentru PSD Constanța! Trebuie de urgență să vină mulți tineri care au valoare , în PSD Constanța sunt foarte mulți capabili să pună pe primul loc acest partid .

Un cetățean
12 iunie

O să-l consoleze Elena !

Teo
12 iunie

Demisia ta și a prietenului Dumitrache! De când ai ajuns să conduci destinele partidului la Constanța ai reușit să-l distrugi. Alegeri după dezastrul acesta. Dacă se mergea cu Decebal Făgadă la primărie era câștig sigur, dar nu au vrut Felix și Dumitrache, aceeași care au dus greul să-l discrediteze. Păcat, probabil asta se vrea.

xyz
12 iunie

PNL Constanța e format din foștii pesedisti ai lui felix. Deci, n-a pierdut nimic. Sunt toti la fel, sunt toti ai lui.

Tinel
12 iunie

Demisia sa plece toți acasă Stroe nici an parlamentul a făcut nimic schimbați toată conducerea sunteți de rahat

24 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6663 secunde