Preşedintele CJC, Mihai Lupu, a participat la serbarea a 30 de ani de învăţământ juridic ovidian

234
Preşedintele CJC, Mihai Lupu, a participat la serbarea a 30 de ani de învăţământ juridic ovidian - lupuovidius-1653934036.jpg
Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a participat luni la conferința organizată cu ocazia a 30 de ani de învățământ juridic ovidian, având ca temă „Interferențele dreptului litoralului și dreptul la un mediu sănătos”.

„În elaborarea multor acte legislative este necesar să se aibă în vedere necesitatea reglementarilor în viața noastră, dar și în administrația publică locală. Avem nevoie de reglementări clare, precise, ce nu trebuie interpretate după bunul plac al fiecăruia, ele trebuie să fie literă de lege pentru toată lumea. În discuțiile noastre la nivel de consilii județene se elaborează un cod urbanistic, iar reglementările de mediu trebuie să fie foarte bine armonizate și cu legislația europeană. Orice punct de vedere al dumneavoastră, fundamentat clar, îl voi aduce la cunoștința legiuitorului, în așa fel încât să nu lăsăm loc de interpretare a legii. Vă felicit și vă asigur de tot suportul Consiliului Județean Constanța și al meu personal, în orice demers pe care îl veți face pentru dezvoltarea durabilă a județului. Ne vom lupta ca toți tinerii care devin absolvenți ai Universității Ovidius să ramână acasă, pentru ca împreună să putem dezvolta județul nostru” , a declarat Mihai Lupu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.5552 secunde