Primarul din Cumpăna, Mariana Gâju, supervizează lucrările desfăşurate la ANL-uri

273
1
Primarul din Cumpăna, Mariana Gâju, supervizează lucrările desfăşurate la ANL-uri - cumpanaanl-1668791804.jpg
În comuna Cumpăna continuă lucrările la cele 64 de unităţi locative de tip ANL pentru tineri, destinate închirierii. Lucrările au loc, mai exact, pe strada Vasile Pârvan nr. 1E.

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a mers personal pe şantier pentru a supraveghea lucrările şi a sta de vorbă cu muncitorii în scopul motivării acestora. Blocul ANL 1 a ajuns în stadiul de cofrare a stâlpilor, etapa a doua, iar Blocul ANL 2 este în stadiul armării plăcii la cota 0 şi cofrării. Nu se cunoaşte exact data limită la care aceste blocuri trebuie să fie finalizate, însă lucrările decurg conform planului.


Tot în acest sfârşit de săptămână, reprezentanţii institutului Yunus Emre Enstitusu au ajuns la Cumpăna şi au discutat cu edilul Mariana Gâju despre viitoarele proiecte care vor fi demarate în localitate.



Comentează știrea

Bravo!
20 noiembrie 2022
64 de unităţi locative de tip ANL pentru tineri

64x3(min.familie)=150 cetatenti (plus 50 pe drum). Peste 12.000 locuitori, 64 de unităţi locative - impact puternic. Nu ai cum sa te pricepi la toate, dar cit de cit vizual vezi un progres sau cel putin iti pasa, etc. (pe imagine inca mai e destul).

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3404 secunde