Vergil Chiţac, întâlnire cu un oficial american din cadrul Ambasadei SUA la Bucureşti

181
Vergil Chiţac, întâlnire cu un oficial american din cadrul Ambasadei SUA la Bucureşti - chitacvizita-1668791103.jpg
Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a primit vizita maiorului Charles Dillbeck, ofițer pentru relatii bilaterale din cadrul Biroului pentru cooperare în domeniul apărării din România al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București, alături de Corina Maria Negoiță, asistent program afaceri bilaterale din cadrul aceluiași Birou.

La întâlnire s-a discutat revitalizarea relațiilor de cooperare între municipiul Constanța și orașul Mobile din statul Alabama, SUA, orașe înfrățite încă din anul 2000.
 

Maiorul Dillbeck, originar din Alabama, i-a înmânat lui Chițac o scrisoare în care primarul orașului Mobile, William S. Stimpson, transmite întreaga sa disponibilitate de a contribui la dezvoltarea relațiilor de cooperare dintre cele două orașe, mai ales în actualul context geopolitic.


Intenția echipei municipiului Constanța este de a conveni rapid noile domenii prioritare pentru cooperare în perioada următoare, cu implicarea Camerelor de Comerț din cele două orașe pentru a facilita schimbul de contacte între mediile de afaceri din Mobile și Constanța, cooperarea economică și atragerea investițiilor străine reprezentând priorități absolute pentru municipiu în relația sa cu partenerii americani.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3453 secunde